Hoppa till innehåll

Creed – imponerande spin-off på Rocky

  • av
Biosalong fylld med folk i röda fotöljer

Som ett långvarig fan av Rocky-filmerna var jag väldigt förväntansfull när jag hörde talas om ”Creed” filmerna. Vilket var rätt nyligen, har hört namnet innan men inte förstått att de var ett samband till Rocky filmerna. Jag var lite skeptisk till en spin-off serie men efter att ha sett de två första filmerna nu i helgen måste jag säga att jag är imponerad.

Michael B. Jordan och Sylvester Stallone – En oslagbar duo

Det är tydligt att skaparna av ”Creed” har tagit sig tid att respektera och hedra originalfilmerna samtidigt som de har lyckats skapa en egen unik identitet. Michael B. Jordan är fantastisk i huvudrollen som Adonis Creed, och hans karaktär är både trovärdig och engagerande. Det är också fantastiskt att se Sylvester Stallone tillbaka i rollen som Rocky Balboa. Det är som att återvända till en gammal vän.

En välutvecklad story med känslosamma teman

Jag gillar särskilt hur ”Creed” filmerna har lyckats införliva några moderna element samtidigt som de bibehåller de klassiska Rocky-temana. Boxningsscenerna är välkoreograferade och spännande, men det är de mer personliga och känslosamma scenerna som verkligen fångar mitt hjärta.

Kommer 3an leva upp till förväntningarna

Jag är verkligen exalterad inför den tredje ”Creed” filmen och jag ser fram emot att se vad som kommer att hända med Adonis Creed härnäst. Tredje filmen kommer fortsatt att handla om Adonis Creed, son till den legendariska boxaren Apollo Creed, som nu står inför en av sina tuffaste utmaningar i livet. Handlingen i filmen verkar utforska en barndoms relation Adonis haft, där avundsjukan tagit över. Den går nu på bio så ska förhoppningsvis gå på den i helgen. Om du är ett fan av Rocky-filmerna så rekommenderar jag starkt att du ger ”Creed” -filmerna en chans. Du kommer inte att bli besviken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *